Uusi

Tunturi eMax Fat EP8 ME FS sähköpyörä joustokeulalla 2022-2023


LOPPUUNMYYTY, LISÄERIEN SAATAVUUS AVOIN

Ilmoita saatavuudesta
norm. 4 349,00 €

Asiakasarviot: Tunturi eMax Fat EP8 ME FS sähköpyörä joustokeulalla 2022-2023

Arvioiden lukumäärä: 2
Arvioiden keskiarvo: 4,5
Tarkoitukseensa hyvä pyörä, akun kesto ja varusteiden laatu varauksia.
käyttäjältä päiväys: 22.3.2023
Noin 300 km käyttökokemuksen perusteella pyörä vaikuttaa erittäin hyvältä, erityisesti yllättävää on, kuinka hyvin pyörät pitävät talvisäissäkin. Renkaiden oikeisiin ilmanpaineisiin kannattaa kiinnittää huomiota, toimituksessa paineet olivat aika korkeat. Pääosin maantiellä tapahtuvaan ajoon kannattanee harkita myös muita vaihtoehtoja, leveärenkaisuus ei ole pelkästään eduksi, metsäpoluiila erittäin mukava ja helppo ajettava. -10c pakkassäässä range keskimääräisellä tehostuksella noin 40 km 1 bar rengaspaineilla, loppuosa varauksesta laskee erittäin nopeasti viileässä, joten pyörän ilmoittama 15 km range voi mennä nollille ihan parilla kilometrillä.

Kiiltävä pinta, räikeähkö väritys. Varusteet, esimerkiksi renkaat, kahvat, jarrut, satula tuntuvat erittäin laadukkailta. Keula vaikuttaa todella hyvältä, se toimii kuin ajatus. Polkimet jostain syystä erittäin tahmeat; saa nähdä pehmenevätkö ajon myötä.

Tehostus yllättävän voimakas, ja 25 km/h nopeus tulee erittäin nopeasti vastaan. Toisaalta melkein puolen metrin umpihangessakin pupeltaa menemään. Säädettävissä, mutta toisaalta ainakin itselläni vaatikin sitä, jotta olisi mieluisa ja looginen. Tehostuksen säätö kännykkäsovelluksella vie hieman aikaa, mutta vaiva kannattaa nähdä. Isomman tai toisen akun hankintaa jo ihan uudesta alkaen kannattanee harkita, mikäli pitkää maantieajoa (johon toki tämä pyörä ei ehkä ole se ideaalein valinta). Mukana tuleva takavalo on erittäin heiveröinen, eikä satulaan saa aivan kaikkia jälkiasennusvaloja. Etuvalo on kohtuullisen tukeva, teho rajallinen, ei ehkä pimeässä ajamiseen, mutta tuo kaivattua apua hämärässä, varsin matala valokeila.

Eli summaten; molemmat lamput ovat kohtuullisen heikkolaatuisia, muutoin varustelu laadukasta ja kokemus hyvä. Maastoajoon, mihin tämä toki on tarkoitettukin, erittäin hauska, maantieajossa akun kesto ja pyörän muut ominaisuudet tulevat melko nopeasti vastaan.
Laadukas pyörä
käyttäjältä päiväys: 31.5.2022
Laadukas pyörä, ja kotiintoimituksen jälkeen vain ohjaustanko suoraksi ja kovaa ajoa, akkukin oli ladattu täyteen. Tällä jaksaa myös polkea, vaikka avustusta ei olisi käytössä, kiitos Shimanon EP8-moottorin.

Kaikki saapuvat arviot ovat kaupan todellisten kävijöiden / verkkokaupan asiakkaiden lähettämiä, ja operaattori tarkistaa niiden sisällön silmämääräisesti.

Suosittelemme myös


Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Miesten sähköpyörät, Sähköpyörät, Naisten sähköpyörät, 2022-2023 Uutuudet, Pyöräsuomi | etusivu